nem vagy belépve:
microcspv    "time is not money"
logo Marilyn


keresés:
search
Beyza Négyszer (2006)
Beyazanin Kadinlari
Shattered Soul

. . . . . . . . . . 7.00
(a cspv olvasók szavazata)  itt szavazz !

. . . . . . . . . .
(a cspv szerk-ek szavazata)

hossza: 137 perc
nemzetiség:  török
műfaj:  akció, krimi, thriller
eredeti nyelv: török
formátum: feliratos
korhatár 16+
tr tr
Beyza Türker - akit mély szerelem fûz pszichiáter férjéhez, Dorukhoz - azt hiszi minden a legnagyobb rendben van, amikor váratlanul összekuszálódik élete különös emlékezetkiesései miatt.
Eközben Isztambul különbözõ kerületeiben levágott lábakra bukkannak, a várost egy sorozatgyilkos tartja rettegésben. A gyilkosságok után nyomozó rendõrfelügyelõ, Okan megismerkedik új munkatársával Doruk Türkerrel. Ez az ember tanulmányait Amerikában végezte, sorozatgyilkos specialistaként mûködik közre ebben a nyomozásban.
Miközben Fatih, a rendõrfelügyelõ és Doruk a sorozatgyilkos után nyomoznak, Beyza megpróbálja felderíteni az emlékezetkiesése idején történteket. Amíg a rendõr a gyilkos után kutat, Beyza szembesül a valósággal: A meggyilkolt áldozatokhoz titokzatos szálak fûzik, amelyet még õ maga sem tud megfejteni.
A Beyza Négyszer cselekménye két szálon fut: egyrészt az egyre összetettebbé váló sorozatgyilkos után való nyomozás története, másrészt egy tudathasadásos nõé, aki szembesül önmagával és múltjával.
Beyza és Fatih külön-külön nyomoznak és a történet sûrûjében találkoznak az egyik legsúlyosabb bûnnel, egy emberiség elleni bûntettel.