A csaj nem jár egyedül 1999

Nincs jobb, mint egy kiképzés történet. Fogadásból az isi legbénább csajából lesz a legjobb, hm! Imádjuk az ilyen Pretty Woman jellegű sztorikat. Plusz, imádjuk a 90-es években játszódó filmeket, amikben fiatalok mozognak. A film gyakorlatilag szolid természetű, semmi un. fergeteges nincs benne, de azért állja a sarat. Komoly izgalmak nincsenek benne, de van valami, ami nagyon ott van, és az a stílus, és a magyar-szöveg. Abszolút lehet belőle tanulni, hogyan szakítsunk, hogyan fogjuk fel a dolgokat, stb. Összességében biztos, hogy lehetne jobb is, sőt, már láttunk is jobbat, de nem hogy utólag nem bántuk meg, hogy megnéztük, hanem közben sem. 
A srác már önmagában megéri a kört, A Még mindig tudom mit tettél tavaly nyáron főszereplő-fiúja, Freddie Prinze Jr., hívhatjuk úgy is, hogy "túlélő", azok után, amiken két horror filmben keresztülment. Nagyon jó stílusú pasi, kicsit túl van lőve, mert egyből felveszik az összes komoly amerikai egyetemre, és ezt a "szánalmas" tényt alig győzi leplezni a papája elől, mert inkább az érdekli, ami ő, és nem az amit elérhet.  (Fura). Mindenesetre minden lány eszményképe, fő beindulása, ideálja tud lenni. 
Freddie és társai, éppen fogadnak
Szóval, van egy csaja, aki vicces módon pufi, de ő a legmenőbb a suliban, lekopott nyaralni, és a film legjobb része, ami igazi 90-es évek stílus, az akkor jön, amikor visszatér az utazásról, és elmeséli Freddie Prinze Jr. -nak, hogy mi volt. Nem MTV-t mond, és nem Grind-ot, de egy ugyanolyan műsorban vesz részt, és ott lejt a tűző napon. Kiharcolt magának egy jó helyet, a medence közepén lévő szigetecskén, és nagyon jól elvan, majd megbotlik, és majdnem rázuhan egy srácra.  Itt, az elbeszélést Freddie Prinze Jr. szakítja félbe, javasolja, hogy tekerjenek bele, hogy ugorjanak a következő fontosabb részhez, és ez filmtörténeti jelentőségű, mert úgy van felvéve hogy ők ketten, akik erről beszélgetnek, szintén ott sétálnak a "flash-back"-ben. És akkor ugrik a történet, és Freddie Prinze Jr. nem örül, mert az a lényeg, hogy összejött a csaj egy idiótával. 
 
UIP DUNA FILM


 
 

Ez az idióta (Matthew Lillard) számunkra kedves, mert a Hackers c. filmben (Hekkerek) nagyon megkedveltük, és az bizony nem kis film volt. A Hekkerekben vézna csávót alakít, de itt ő a "Dick Ritchie". Nagyon jól csinálja, és még táncol is, és borzasztó rossz stílusban. 
És akkor, miután kellemesen kidobják Freddie Prinze Jr. -t, azzal a szöveggel, hogy "te tényleg azt hitted, hogy úgy váltok sulit, hogy még mindig együtt járunk? De aranyos .." És akkor jön a fogadás, és kis barátnőnk,  Rachael Leigh Cook, akit nyugodtan nevezhetünk a kis Winona Ryder-nek is, mert azon felül, hogy hasonlít, még rá is játszik, de jól csinálja. (Winona-ról egyébként úgysem mondunk le, akárki is jelentkezik a helyére).
Utána, a nagy átalakulás elég egyszerűen megy végbe, egy délután alatt, jó cuccok, jó haj. 
Rachael Leigh Cook
A problémát leginkább az jelenti, hogy ebben az új
"outfit"-ben hogyan állja meg a helyét. Hogyan állhat oda az eddigi legjobb csaj mellé, riválisként a bálkirálynői címre. 

Kicsit bánjuk, hogy így van, mert tényleg szívesen megnéznénk egy olyan filmet, amiben tényleg egy béna csajból lesz bombázó, de úgy, hogy dagi állapotból indul, (Már a bolond Muriel esküvőjét is ezért néztük meg, hogy hátha  a végére lefogy, vagy valami). Ez a nagy átváltozás itt elmarad, de annál többet lehet tanulni a filmből. És szórakozásnak pont olyan, mint egy ice-tea. Tök jó. 

-jura-
 
 

oldal: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20