cspv logo
cspv szám: 33 / 01 tartalom
keresés

hírek Videók 1. Videók 2. Videók 3. Videók 4. Az Utolsó Hárem Az Alagút Süti, Nem Süti Doktor Szöszi Kardhal Amerikai Pite 2. Nexxt - Frau Plastic Chicken Show Paszport Sötét Ablak Reménytelen Gyilkosok Nyári Vakáció Eredendő Bûn Mortal Analizis - Végzetes Hipnózis Négybalkezes Mielőtt Leszáll Az Éj Amerika Kedvencei Köszi a Csokit ! Anna Mouglalis Mélyvíz Halálos Iramban A Panamai Szabó Atlantisz - Az Elveszett Birodalom

this is
cspv home
régi link, már nem működik

page number: 06 00063
PREVIOUS articleNEXT article
2001-12-08

Videók 4.

Garbage Cherry Lips Beautiful Garbage Ez a szám a változatosság kedvéért egy szexi csajról szól, akinek nagyon szexi rúzs van a száján, izzó piros, cseresznye színű. Shirley Manson énekesnő ehhez képest a 2000-res éveknek sokkal jobban megfelelő make-up-ot visel ezúttal zéró-szőke frizurájához.

A zene nem az igazi, mármint ha ahhoz a Garbage-hoz viszonyítjuk (Stupid Girl, Push It), amelyiket annyira kedvelünk. A videó koncepciója határozottan agyas, arról van szó, hogy van 3 darab különböző nézet. Az egyik színes, és ott a zenekart látjuk zenélni, mindenkinek megvan mindene. Van egy másik nézet, amelyben látszanak a fejek, meg mindenki, de minden fekete-fehér, és virtuális, mert ez a nézet csak a teremben lévő monitorokon jelenik meg. A harmadik nézet maga a realitás akar lenni, amiben az a fura, hogy az együttes tagjai láthatatlanok, pont úgy, mint Chevy Chase abban a láthatatlanos filmjében, amit annyira nem kedvelünk. Úgy tűnik, az egész Beautiful Garbage egy illúzió, melyet a különböző készülékek állítanak elő számiunkra. Persze, az ember nem agyal ennyit, amikor nézi, egyrészt mert nincs kedve, másrészt mert Shirley Manson annyit simogatja a mikrofon-rudat, hogy a hülyének is eltereli a figyelmét. Mindennek a tetejébe még egy vetkőző show-t is előad, persze pont a láthatatlan énjével, de senki nem is vár mást. A klip végén pedig egy kihagyhatatlan Garbage-os (illetve Shirley Mansonos poén), a láthatatlan énje ráül a wc-re és pisilni kezd.

Mary J. Blige Family Affairs No More Drama

Ez a klip nem arról híres, hogy mennyire jó, hanem arról, hogy menyire jó zene. Az elmúlt hetek egyik legjobb hallgatnivalója egy egyszerű party helyszínén játszódik. Látjuk Mary J.-t fekete és nem fekete cuccban táncolni, úgy tűnik, minden különösebb jelentőség nélkül. Dr. Dre is a helyszínen van, ami külön hangsúlyt ad a "No More Drama" mozgalomnak. A cél a békés bulizás dráma nélkül, táncolj, ne drámázz, próbáljátok meg szeretni egymást. Úgy tűnik, kábé ennyi az üzenet, amit persze nem akarunk lebecsülni. Az egész klipből Mary J. fekete szerkója marad meg leginkább, bizonyára az idióta paróka miatt. Azon felül, hogy semmi különös, egy pozitív dolgot mindenkép el lehet mondani róla, és ez az, hogy a klip nem volt tele a hip-hop-ot uraló fenékrázós nő-hegyekkel. Felüdülés, de mindegy, mert ezesetben csak a zene a lényeg.

Jennifer Lopez feat. Ja Rule I'm Real (remix) J. LoLéteznek nagyon kifinomult büntetési formák, és az is elmondható, hogy előbb-utóbb mindenki megkapja a magáét. Nálunk az a helyzet, hogy egy jó ideje már konkrétan elegünk van J. Lo művészetéből. Nyilván ez vonta ránk az istenek haragját, amely harag végül a következő büntetést szabta ki szegény fejünkre: szeretnünk kell ezt a számot, mégpedig nagyon. Eszes, fifikás, sőt bölcs döntés, csak gratulálni tudunk magunknak ehhez a büntetéshez. Eléggé furcsa volt, amikor egyikünk először nyomta be hangosan ezt a számot: "hú, ez jó!". Aztán kicsi szünet, "ja, ez a Lopez nő?". Utána pedig egy nagyobb szünet, "akkor is, elég jó ..".

Lényeg, hogy ez nem az eredeti verzió (melynek a klipjében motoron érkezik), ez a Ja Rule féle remix. Nagyon jól sikerült, rá sem ismerni az eredetire. Magában a klipben Jennifer Lopez abszolút hiphop környezetben mozog, és haverja, Ja Rule mindenütt ott van vele. Először a kert kapuban, amikor érte jön, kosárlabdával, gyalog. Aztán leugranak kosarazni, ekkor jön be Lopez rózsaszín szerkója. Később pedig elugranak táncolni, ekkor viseli a szalmakalapot. Az egész alatt még plusz ott van egy belső felvétel, amelyben Lopez énekel, plusz van még jó pár hiphop életkép, amik nagyon jól néznek ki, békés, nyári hangulatot árasztanak, kedvencünk a hintázós, nyalókázós gyerekek képe. A klipet elvileg ugyanaz a Dave Meyers rendezte, mint az előbbi Mary J. Blige-ot.

-jepe-

2001-12-08
cspv.hu
oldal: 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28